søndag 26. februar 2017

Mediaseminar 16.02.16

Dagen startet med en introduksjon av dagen som vi fikk levert av Øystein.
Først ut til å snakke for oss var Jan Petter Dahl. Han snakket mye om hvordan media har blitt og hva som er aktuelt. Jeg synes han kom med relevant informasjon og det var interessant å høre han svare på spørsmålene som ble stilt. Etterfulgt av dette snakket to VG2 elever om CYAN stipendutstilling. Så hadde vi en kahoot som Hege hadde satt sammen, der premien var en middag for to. Det var så klart mediarelaterte spørsmål.

Vi fikk også besøk fra elver og lærere fra Kristiania høgskole. De snakket om ulike studielinjer innen kreative interesser som for eksempel design, skribent, fotograf, tegning, osv. Mye innenfor det estetiske.
Fotograf og kunstner Stig Marlon holdt foredrag om hans måte å lage kunst på. Han er nemlig ikke som de fleste andre fotografer som tar i bruk digitale verktøy. Marlon jobber med å fremkalle bilder i mørkerom. Han tar også noen oppdrag med digitale kameraer, men brenner for å kunne fremkalle noe som faktisk har vert der fysisk. Med andre ord, han tar ikke bilder, han lager dem.

Også til slutt Lucky View. Dette er en gruppe gutter som jobber med film og musikkproduksjon. De jobber mye med markedsføring og reklame. Alt startet med en guttegjeng som likte å drive med media og holdt fast ved det de likte å gjøre. De kom også med tips og triks til oss som har interesse for det samme som de drev med.

Personlig synes jeg denne seminardagen var en innholdsrik dag som gav gode eksempler på ulike yrker innen media.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar